Aktiviteter

Höstens verksamhet

V-logga_CMYK_RodVi har nu dragit igång verksamheten ordentligt och den här helgen deltar vi på Gråbodagen och marknaderna i Lövsta och Havdhem. Där kan du hitta oss och ge dina synpunkter och förslag.

Vi har nu dragit igång verksamheten ordentligt och den här helgen deltar vi på Gråbodagen och marknaderna i Lövsta och Havdhem. Där kan du hitta oss och ge dina synpunkter och förslag.

Vi kommer också att vara på marknaderna i Kräklingbo (12/9), Klintehamn (26/9) och Hemse (7/10). Tidigare har vi varit i Slite och Fårösund.

Den här veckan har vi också startat ”Fika med Vänsterpartiet” som är varje torsdag kl 15 – 17 i vår partilokal.

Och nu kommer också våra lite större möten (oftast i partilokalen) igång.

20 september har vi ett utflyktsmöte till Östergarnslandet, som en del i arbetet med fördjupad översiktsplan FÖP, för området. Samling 10.00 i Katthammarsvik.

22 september, cafékväll med webbsänt tal med Ulla Andersson och Jonas Sjöstedt att OLYMPUS DIGITAL CAMERAdirektsändas. Börjar kl 19.00. Efter talet kommer det finnas möjlighet att chatta med Ulla och Jonas. Kom helst en stund före kl 19. Plats: Partilokalen, Österväg 5, Visby

22 september, cafékväll med webbsänt tal med Ulla Andersson och Jonas Sjöstedt att direktsändas. Börjar kl 19.00. Efter talet kommer det finnas möjlighet att chatta med Ulla och Jonas. Kom helst en stund före kl 19. Plats: Partilokalen, Österväg 5, Visby

1 oktober, medlemsmöte inför kongressen. Ekoekoprogrammet och förslag från programkommissionen till nya ”Strategiska riktlinjer”.

15 oktober, cafékväll. Asylsökande och papperslösa på Gotland.

30 november, medlemsmöte.

10 december, cafékväll. Vänsterfeminism – vad är det?

18 december, ”julfest”.

Vi kommer förstås att återkomma med mer detaljerad information om exakta tider och en del annat. Oftast är våra aktiviteter i vår partilokal, Österväg 5, Visby.

Förutom de här mötena så har vi flera arbetsgrupper som jobbar med lite mer ämnesinriktade aktiviteter.

Du kan alltid ringa eller mejla och fråga om du undrar nåt om våra olika aktiviteter.

Kopiera länk