Aktiviteter

Referensgrupper på gång!

Vi som är aktiva på Gotland som fritidspolitiker vill gärna ha ditt stöd, dina åsikter och insikter för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt på ön.

Kring våra olika politikområden bildas därför referensgrupper med människor som är intresserade av just det området av en eller annan anledning.

Salta katten och Viol /olja på linne Annamaria Bauer 2010

Ett gott exempel är den ”Skolgrupp” som finns till stöd sedan en lång tid för våra skolpolitiker. De ses med jämna mellanrum och pratar aktuella skolfrågor, syn på lärande, pedagogik och skolmiljö, farhågor och förhoppningar.
Referensgrupperna är ett stort stöd för oss som är fritidspolitiker och också ett sätt att kunna ta tillvara flera människors erfarenheter och idéer. Detta är mycket värdefullt!

Vill du delta i någon av dessa grupper? Är du särskilt intresserad av något område, som till exempel kollektivtrafik, stadsplanering, barnomsorg, vård, kultur…. ja vad det än kan vara – så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss.

Aktuella grupper just nu är
Sociala gruppen – som arbetar kring just sociala frågor, omsorg, daglig verksamhet mm.
Skolgruppen – som berör både skola, förskola, fritisdhem, komvux och gymnasium.
Samhällsbyggargruppen – som diskuterar kring frågor om miljö, bostäder, sophantering, planfrågor, trafik mm.
Hälso- och Sjukvårdsgruppen – som jobbar med just frågor kring hälsovård, sjukvård och hur hela den apparaten ska fungera på Gotland.

Kontakta oss om du vill veta mer! Man måste inte vara medlem i Vänsterpartiet för att ingå i en av våra grupper.

0498 21 28 20

[email protected]

Kopiera länk