artikel

Du som röstade NEJ – rösta på MEJ

Sara Högelius, 28 år socialpedagog, Bro
Läs om hennes tankar om varför hon kandiderar till Europaparlamentet

Jag har i hela mitt vuxna liv gjort anspråk på att förbättra vår värld. Detta genom att ta tillvara på och använda historiska arv, dagsaktuell kunskap och förankrade framtidsvisioner. Jag har lockats utav det enkla och raka. Jag har lockats av det kloka och sprudlande. Jag har inspirerats av de positiva och kreativa.

Sverige finns inte utan mig, EU finns inte utan mig, Världen finns inte utan mig och min drivkraft har sin rot i att sprida mig själv genom min växtnäring.

Gotland är en minoritet av Sverige liksom Sverige är en minoritet i EU. Min närvaro i Europaparlamentet liksom i Vänsterpartiet i Sverige kommer att genomsyras av en hungrig blick framåt.

De frågor som jag brinner för är: rättvisefrågor, alkohol/drog politik samt internationell solidaritet. Jag tror även att det är viktigt att driva en politik som är kritisk till EU och Vänsterpartiet har en viktig roll i att förmedla till våra väljare hur besluten i EU påverkar oss!

Din röst är viktig, särskilt om du är  EU-kritisk!

Rösta den 7 juni 2009!

Sara Högelius

Läs mer om Vänsterparitet i EU på:

http://www.vguengl.org/

Kopiera länk