Styrelse

Vänsterpartiet Gotlands styrelseOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saga Carlgren, vice ordförande, Peter Barnard, vice ordförande, Brittis Benzler, Carina Schüberg, Joan Sundin och Jan Svensson(suppleant). Adjungerade till styrelsen är Jörgen Benzler och Karin Wizén.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

2 kommentarer till Styrelse

 1. Olof Stenström skriver:

  Hej. Jag heter Olof Stenström och bor i Klintehamn. Nu är enligt opponions siffrorna (en av dom) moderaterna det största partiet i sverige!! Vad göres?? Hur tänker ni nu?? Jag blir så besviken på alla vind flöjer. Är det bara ett fåtal som rakryggat kan stå emot egoismens förespråkare. Jag har aldrig varit politiskt aktiv, men nu har jag god lust att bli det. Åldern är kanske inte någon nackdel, jag är 68 år. Mvh.olof

 2. Annamaria Bauer Ombudsman Gotland skriver:

  Hej Olof!
  Åldern är ingen nackdel! Vi behöver bli fler rakryggade aktiva! Har du möjlighet att komma på medlemsmötet den 1 februari så är du hjärtligt välkommen! Det handlar just om att bli mer aktiv, antingen som lokalpolitiker eller i någon av våra ämnesgrupper kring politikerna. Självklart behövs du!
  Om du inte kan komma, så skicka oss gärna ett mejl till [email protected] och berätta vilka områden som intresserar dig mest!
  Vi ses och hörs!
  Mvh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *