Styrelse

Vänsterpartiet Gotlands styrelseOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saga Carlgren, vice ordförande, Peter Barnard, vice ordförande, Brittis Benzler, Carina Schüberg, Joan Sundin och Jan Svensson(suppleant). Adjungerade till styrelsen är Jörgen Benzler och Karin Wizén.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

En kommentar till Styrelse

  1. Olof Stenström skriver:

    Hej. Jag heter Olof Stenström och bor i Klintehamn. Nu är enligt opponions siffrorna (en av dom) moderaterna det största partiet i sverige!! Vad göres?? Hur tänker ni nu?? Jag blir så besviken på alla vind flöjer. Är det bara ett fåtal som rakryggat kan stå emot egoismens förespråkare. Jag har aldrig varit politiskt aktiv, men nu har jag god lust att bli det. Åldern är kanske inte någon nackdel, jag är 68 år. Mvh.olof

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *