Räddningstjänstens nya organisation.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAInsändare från Per Edman, publicerad i GT den 29/9 och GA den 30/9.

Vi i Vänsterpartiet på Gotland vill markera att den demokratiska processen, vad gäller den föreslagna omorganisationen av räddningstjänsten på Gotland, inte varit bra. Det är inte bara en sak för personalen på respektive orter hur deras uppdrag organiseras.

Den oro som lätt uppstår när befolkningen 
läser insändare och hör deltidskårens version av omorganisationen, måste tas på allvar. Det var av det skälet vi inför tekniska nämndens septembersammanträde föreslog återremiss till nästa sammanträde.

Vi har nu några veckor på oss att förankra och informera om förslaget till ny organisation och kommer gärna att ta emot synpunkter från alla håll!

Per Edman (V)
Vice ordförande TN

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.